Behandelingen

Home / Behandelingen

Eerste bezoek

Bij uw eerste afspraak maken we kennis en bespreken we uw klachten en wensen. We stellen ook vragen over uw gezondheid. Deze kan namelijk van invloed zijn op de behandelkeuze. Daarna doen wij een mond- en gebitsonderzoek en bespreken we met u de mogelijkheden. Kleine behandelingen voeren we vaak meteen uit.

Algemene tandheelkunde

Ons advies: laat uw gebit twee keer per jaar controleren. Wij kunnen eventuele gebitsproblemen dan op tijd waarnemen en aanpakken. Uw wensen staan bij de behandeling altijd centraal.

Mondhygiëne

De mondhygiëniste helpt u uw gebit gezond te houden. Op aanraden van de tandarts en in overleg met u maakt zij uw gebit en tandvlees schoon om tandbederf en tandvleesproblemen te behandelen of voorkomen.

Esthetische/cosmetische tandheelkunde

Als u niet tevreden bent met het uiterlijk van uw gebit, geven wij u uitgebreid advies en een vakkundige behandeling. Denk aan het plaatsen van facings. Of wij verwijzen u door naar de juiste specialist.

Bijzondere tandheelkunde

Orthodontist, paradontoloog of andere tandheelkundig specialist nodig? Wij hebben goede contacten met specialisten uit de buurt en zorgen voor een verwijzing. Wij adviseren u graag over de juiste behandeling.