Periodieke controle

Home / Periodieke controle

Waarom is een periodieke tandartscontrole belangrijk?

Regelmatige tandartscontroles zijn de hoeksteen van een optimale mondgezondheid en het behoud van een stralende glimlach. Bij de Tandarts van Weesp voeren we uitgebreide controles uit.

1. Gedetailleerde Tandheelkundige Evaluatie:

Onze deskundige tandartsen voeren een grondige evaluatie van uw mondgezondheid uit, waarbij eventuele problemen vroegtijdig worden opgespoord. Dit omvat het controleren op tandbederf, tandvleesaandoeningen, slijtage en andere mogelijke problemen.

2. Röntgenfoto’s (indien nodig):

Om een volledig beeld van uw mondgezondheid te krijgen, maken we gebruik van geavanceerde röntgenfoto’s. Dit helpt om verborgen problemen te identificeren, zoals tandbederf tussen de tanden of problemen met de wortels van uw tanden.

3. Advies over mondhygiëne:

Ons ervaren team zal u persoonlijk advies geven over hoe u uw mondhygiëne kunt verbeteren. U ontvangt poets- en flosinstructies en aanbevelingen voor producten die passen bij uw specifieke behoeften.

4. Gebitsreiniging bij Mondhygiënist (indien nodig):

Als wij zien dat uitgebreide gebitsreiniging nodig is, verwijzen wij u door naar onze deskundige mondhygiënisten. De specialist zal tandplak en tandsteen praktisch pijnloos en effectief verwijderen, waardoor uw mond gezond en fris aanvoelt. Klik hier voor meer informatie over mondhygiënist.

Regelmatige tandartscontroles bieden tal van voordelen, waaronder:

Vroege Probleemdetectie: Door problemen in een vroeg stadium te ontdekken, kunnen we kostbare en complexe behandelingen voorkomen.

Preventie van Tandproblemen: Onze zorg draagt bij aan het voorkomen van tandbederf en tandvleesaandoeningen, waardoor uw natuurlijke tanden behouden blijven.

Behoud van een Stralende Glimlach: Onze behandelingen dragen bij aan een gezonde en esthetisch aantrekkelijke glimlach.

Algehele Gezondheid: Een gezonde mond is van invloed op uw algehele gezondheid. Mondproblemen kunnen bijvoorbeeld het risico op andere gezondheidsproblemen vergroten. Zoals hart- en vaatziekten.

Maak vandaag nog een afspraak voor uw periodieke controle en vertrouw op onze expertise om uw mondgezondheid te waarborgen. Uw glimlach verdient het allerbeste!

Inschrijven / Afspraak maken

× Hoe kan ik je helpen?