Ervaar de nieuwste gebitsreiniging bij de Tandarts van Weesp met GBT

Heb je ooit geaarzeld om naar de tandarts te gaan vanwege zorgen over pijnlijke gebitsreinigingen? Bij de Tandarts van Weesp begrijpen we deze zorgen en zijn we trots om een innovatieve en vrijwel pijnloze benadering van gebitsreiniging aan te bieden – Guided Biofilm Therapy (GBT).

GBT is een geavanceerde methode die gebruikmaakt van de nieuwste EMS Airflow technologie. We vervangen traditionele reinigingsmethoden door gebruik te maken van een laag-abrasieve poeder in een airpolisher om plaque en aanslag te verwijderen. Deze methode is niet alleen effectief, maar minimaliseert ook slijtage aan tanden en restauraties, zoals bevestigd in een onderzoek uitgevoerd door Talu et al. in 2015.

Wat maakt GBT anders?

Door de biofilm eerst voorzichtig te verwijderen, creëren we een helder zicht op eventueel aanwezig tandsteen. Dit stelt ons in staat om gericht tandsteen te verwijderen, wat resulteert in een grondige, maar comfortabele reiniging.

Waarom zou je voor GBT kiezen?

  • Aangename ervaring: Geen zorgen meer over ongemak tijdens je gebitsreiniging.
  • Behoud van tanden en restauraties: GBT minimaliseert het risico op slijtage.
  • Effectieve reiniging: We verwijderen zorgvuldig alle plaque en tandsteen voor een gezonde glimlach.

Maak nu een afspraak!

Bij de Tandarts van Weesp streven we ernaar om je een comfortabele en effectieve tandheelkundige ervaring te bieden. Wacht niet langer om te profiteren van deze revolutionaire gebitsreinigingstechnologie. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de pijnloze en effectieve GBT-methode. Jouw glimlach verdient het beste!