Waarom kies je voor de Tandarts van Weesp?

Home / Waarom kies je voor de Tandarts van Weesp?

Een goede tandarts is belangrijk voor mondgezondheid en algehele welzijn. Je wil natuurlijk een tandarts die deskundig, betrouwbaar en toegankelijk is. Een tandarts die naar je luistert, je adviseert en je behandelt met respect. Een tandarts die je helpt om je gebit in optimale conditie te houden.

Dat is precies wat je kan verwachten bij De Tandarts van Weesp! Wij zijn een tandartspraktijk met een missie: het leveren van de beste tandheelkundige zorg aan onze patiënten. Wij doen dit door:

  • Jou centraal te stellen: Wij houden rekening met jouw wensen, behoeften en verwachtingen. Onze tandarts, mondhygiëniste en assistentes overleggen altijd welke behandeling het beste bij jouw situatie past. Samen stellen we een behandelplan op dat aansluit bij jouw wensen.
  • Kwaliteit te bieden: Wij gebruiken de meest geavanceerde apparatuur en materialen om jouw gebit te verzorgen. Doordat we meerdere specialisten en disciplines in huis hebben, kunnen we je altijd goed adviseren.
  • Comfort te garanderen: Wij zorgen voor een aangename en ontspannen sfeer in onze praktijk. Het team is klein en hecht. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Daarom nemen we voor iedereen de tijd, vertellen we altijd duidelijk wat we gaan doen en heb je altijd een eigen vertrouwde tandarts.

Interesse? Neem dan via het formulier hieronder contact op. Of schrijf je gelijk in via het inschrijfformulier.

Neem contact met ons op

Ontmoet het team

  • Loes van Marlestraat 23, 1382 ML Weesp
  • 0294 41 33 03
  • info@tandartsweesp.nl
× Hoe kan ik je helpen?